Diederik Samsom is de favoriet om de nieuwe leider te worden van de PvdA. Hij komt vertellen hoe hij zijn partij er weer bovenop probeert te krijgen en wat zijn ambities voor in de toekomst zullen zijn. Verder o.a. in de uitzending: Adriaan van Dis: over zijn nieuwe, prachtige serie “van Dis in Indonesië” en we praten met hem over de vraag: in welke richting ontwikkelt Indonesië zich? Je kinderen onvrijwillig moeten achterlaten in een gevaarlijk gebied is het vreselijkste wat je als moeder kunt meemaken. Toch komt dit nog steeds geregeld voor. Een Nederlandse vrouw komt vertellen over haar twee kinderen die nu in Syrië zijn en hun leven niet zeker zijn in het door oorlog geteisterde land. Zij doet haar emotionele verhaal voor het eerst op tv en doet een oproep aan de autoriteiten om haar kinderen naar Nederland te laten halen. Gisteren, 8 maart, was het weer Internationale vrouwendag. De Europese Commissie flirt met het idee van quota om het glazen plafond voor vrouwen in de top van het bedrijfsleven te doorbreken. Met quota verplicht je ondernemingen een bepaald percentage vrouwen in topfuncties te benoemen. Moeten wij dat ook willen?We praten hierover aan tafel met Dr. Kaouthar Darmoni, universitair docent en onderzoekster bij Media Studies aan de UvA (Media & Gender) en trainer/coach in Feminine Capital en Women Empowerment. En natuurlijk ook weer onze vaste rubrieken: Schotelservice, Poldernomaden en de Borrelnootjez. Actuele talkshow over maatschappelijke thema’s die alle opinies in Nederland laat horen en waarin humor en zelfspot niet geschuwd worden. Een panel van vaste deelnemers en betrokkenen zal actuele onderwerpen onder de loep nemen en becommentariëren. Het panel wordt voorgezeten door journaliste Naeeda Aurangzeb.

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and be the first to receive the latest news from Kaouthar Darmoni personally!

Merci for subscribing!

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and receive the latest news from Kaouthar Darmoni the first!

Thank you for subscribing! You will receive an email to confirm your subscription (don't forget to check your spam folder if nothing arrives).