De verwondering
Uitgelicht
22 februari 2015
In een boshuisje in het Gooi bespreekt Annemiek Schrijver met bekende Nederlanders het zondagochtendgevoel. Gast: Kaouthar Darmoni, wetenschapper en buikdanslerares. Kaouthar Damoni heeft naast haar academische carriere een eigen buikdansschool in Amsterdam. Ze groeide op in Tunesiƫ en studeerde en promoveerde aan de Sorbonne in Parijs op genderstudies. Ze doceert tegenwoordig media en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Het vergroten van vrouwelijke kracht staat bij haar centraal.

In De Verwondering praat Annemiek Schrijver met haar over de zondag, stilte, het soefisme, haar liefde voor klassieke muziek (de vierjaargetijden), en haar favoriete boek

De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver. Deze uitzending van het programma De verwondering met de titel Uitgelicht werd uitgezonden op zondag 22 februari door de NCRV.

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and be the first to receive the latest news from Kaouthar Darmoni personally!

Merci for subscribing!

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and receive the latest news from Kaouthar Darmoni the first!

Thank you for subscribing! You will receive an email to confirm your subscription (don't forget to check your spam folder if nothing arrives).