17 January 2016, 11:30
Désanne van Brederode en Erica Meijers

Hoe waarachtig te leven en te geloven? Op deze vraag probeert schrijfster en filosofe Desanne van Brederode middels haar romans en essays antwoorden te zoeken. Ook haar laatste roman Vallende vorst gaat hierover. Een gesprek over waarachtigheid te midden van bedrog, vroeg-christelijke mystici, U2 en de religieuze zoektocht naar eenheid.
DNW-Opinie: Is mindfullness de nieuwe seculiere religie?

In de maand van de spiritualiteit met als thema ‘Werk in evenwicht’ laten panelleden Joke Hermsen en Kaouthar Darmoni hun licht schijnen over de vraag of mindfullness de nieuwe religie voor ongelovigen is.
Erica Meijers: Reli-stress in de politiek

Erica Meijers, theoloog en hoofdredacteur van het opinierende blad van GroenLinks, interviewde Europese politici over religie en bundelde ze in een boek. Volgens Meijers heerst er alom religie-stress en is het de hoogste tijd om hierover binnen de Europese groene partijen een gesprek op gang te brengen.

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and be the first to receive the latest news from Kaouthar Darmoni personally!

Merci for subscribing!

Subscribe To Our Mailinglist

Join us with women from all over the world and receive the latest news from Kaouthar Darmoni the first!

Thank you for subscribing! You will receive an email to confirm your subscription (don't forget to check your spam folder if nothing arrives).